A fenntarthatóság határai


Most, hogy túl vagyunk a billenési ponton, és a Sötét napszak hosszabb, mint a Világos, ide jegyzetelem, hogy  tartottam egy előadást a "Magyarok Országos Gyűlésén" Bösztörpusztán, a fenntarthatóságról szóló napon és sátorban.
Az előadásokról videófelvételek készültek, amik megtekinthetők a különböző videószolgáltató oldalakon, pl. az enyém itt:


Balogh Péter előadása, MOGY 2012 from Gabor Kun on Vimeo.

Az előadás a bejegyzés címe szerint, A növekedés határaira utaló címmel került a programba, és a fenntarthatóság meghatározásával kapcsolatos gondolataimat igyekszem átadni, itt a honlap tananyag oldalán bővebben megtalálható jegyzetemből kivett diák segítségével.
Az előadás követhetőségét jelentősen javítja a diák gondos beszerkesztése, így talán, a szokásos kezdeti nehézségek ellenére is, a szokásosnál jobban érthetőek az átadni vágyott üzeneteim... Abban legalábbis bízhatunk, hogy a Világosság félév múltán újra túlnő a Sötétségen (s reméljük, hogy addig legalább rövidtávon pótlódik a nagyon leapadt vízkészlet a potenciálisan nedves félévünk által!-)

Köszönet a videó készítőinek, s a rendezvény szervezőinek (ugyanis pénzt, azt nem kaptak érte!-)